Home

Dutch Water Week 2024

De Dutch Water Week is een watersportfestival van zaterdag 25 mei t/m zondag 2 juni. Deze vind plaats in in Almere, Lelystad en Amsterdam en er worden oa demonstraties en clinics van nieuwe watersporten georganiseerd, zie Dutch Water Week 2024

Zo ook bij Surfskistart ben je van harte welkom.

Je kunt komen uitproberen wat surfski varen is tijdens een kennismakings-clinic van 2 uur.

Wat is een surfski?
Een surfski combineert het beste van kajakken en surfen. Met zijn slanke ontwerp, waarmee je een indrukwekkende snelheid kunt halen, kun je surfen op de golven. Om je snelheid te behouden 'ski' je achter een golf aan.

Kom genieten van de vrijheid op het open water. Of je nu een ervaren peddelaar bent of net begint, surfski biedt voor ieder wat wils. Dus waar wacht je nog op? Doe mee met de clinc surfski en ontdek de sensatie van deze geweldige sport.

Waar:
In Lelystad op het Bovenwater of Bataviastrand

Wat:
Introductie Surfski & wingpeddel. De introductieles voor het surfski varen. Hierin krijg je de juiste peddeltechniek aangeleerd, gaan we een stuk varen met oefeningen op het water en krijg je de mogelijkheid te oefenen hoe je weer snel in je surfski terug klimt; de re-entry. Duur: 2 uur. Prijs tijdens de Dutch Water Week: 65,- p.p.

Keuze uit de volgende tijdsblokken:

  10:00 - 12:00 uur Introductie Surski & wingpeddel
  14:00 - 16:00 uur Introductie Surski & wingpeddel

Welke dagen:
ma 27 mei | di 28 mei | wo 29 mei | do 30 mei | vr 31 mei | za 1 juni | zo 2 juni

Opgeven bij Rebecca 06-48013135 / rebecca@surskistart.nl